Rabu, 10 April 2013

Lirik dan Download MP3 Demy Tutupe Wirang

Lirik Demy - Tutupe Wirang

.....
Sun Mung Biso Ngucap Sepuro
Nong Raino Bengi Rupo Bingung Hang Ngemuli
Arep Terus Terang Isun Sing Mentolo
Masio Ring Batin Isun Kesikso

.....
Dudu Welase Hang Sun Karepno
Dudu Arane Hang Isun Impekno
Ono Wong Liyo Hang Manggon Nong Ati
Saiki Menyang Emboh Nong Endi

.....
Welas Isun Hang Ilang
Kegowo Angin Nong Awang-Awang
Seng Gampang Ngganteni Kembang Sun Hang Ilang
Riko Hang Dadi Tutupe Wirang

Untuk Download lagu Klik
DISINI

0 komentar:

Poskan Komentar