Kamis, 11 April 2013

Lirik Demy Sun Akoni

Lirik Demy - Sun Akoni

Hang isun engeti

Waktu magih demenan

susah seneng disonggo bebarengan

Hang isun karepi

yo mung sesandingan

Saikine mung kari angenan

Lilo ati sun sing lilo

Nompo roso hang kari loro

Jujur sun akoni ati nisun siing lilo

Jujur sun akoni

Welas iki yo mung kanggo riko....

Keliwat angen hang nyikso

noring dodo... lorone loro



Hang isun engeti

Waktu magih demenan

Susah seneng disonggo bebarengan

Hang isun karepi

Yo mung sesandingan

Saikine mung kari angenan

Lilo ati sun sing lilo

Noompo roso hang kari loro



Jujur sun akoni ati nisun sung lilo

Jujur sun akoni
Welas iki yo mung kanggo riko...

Keliwat angen hang nyikso

noring dodo... lorone loro



hang isun engeti

waktu magih demenan

susah seneng disonggo bebarengan

hang isun karepi

yo mung sesandingan

saikine mung kari angenan

lilo ati sun sing lilo

nompo roso hang kari loro



jujur sun akoni ati nisun sing lilo

jujur sun akoni

welas iki yo mung kanggo riko.....

keliwat angen hang nyikso

 noring dodo.... lorone loro



jujur sun akoni ati nisun sing lilo

jujur sun akoni

welas iki yo mung kanggo riko...

keliwat angen hang nyikso

noring dodo.... lorone loro


Sekian lirik lagu Demy - Sun Akoni 
Semoga bermanfaat

0 komentar:

Poskan Komentar